SAFRAN CATERİNG 25 yılı aşan tecrübesi ve kurumsal kimliğin, oluşmasına katkı sağlayan
10 yılı aşkın süredir hizmet veren köşe taşları bu köşe taşlarının teknoloji ve profesyonel kadroları kurumsallaşmanın tamamlamış çağdaş yemekhanelerini kendi showroomu gibi algılayıp düzenlemek ve sunumu bu mantık çerçevesinde sürdürmektir.
Safran Catering her kademede ihtiyacı olan personeli en yüksek sayı arasından seçip kendi standardına ulaştırmak için eğitim verir. İlk eğitim sürecinde Safran Catering standardına ulaşan yeni çalışanımız daha sonraki cumartesi ve Pazar günleri merkez fabrikamızda teorik ve pratik bölge sorumluları operasyon müdürü, şef, garson, pazarlama müdürü ve genel müdürlükçe sürdürülür.
Hizmeti alınan yeni bir projeye yeni personel görevlendirilmez, yetişmiş personelden kaydırmalar yapılıp yeni projenin kadrosu tamamlanırken kaydırma anında oluşan boşluklara yeni fakat eğitim uyumlu personelimiz görevlendirilir. Eğitim politikamız her aşamada üçlü kontrol sisteminin varlığının hissedilmesini sağlar.
Yemek üretim ve hizmet sektöründe modern tesislerimizde hijyen ve sağlık şartlarına uygun dengeli beslenmeye özen göstererek yemekler üretiyoruz. Tesisimizi gelip görmenizi isteriz.